yangın kapısı Için Adım Haritaya göre Yeni Adım

Wiki Article

Göksu Kapı olarak uzun senelerdir kompetan ekibimiz aracılığıyla üretimini yaptığımız Yangın Baplarının süksesı ile sair Yangın Kapısı Firmaları ve Yangın Kapısı Üreticileri arasından yüce kalite, dayanıklılık, %100 projeye intibak ve isabetli paha politikamız ile ayrışmaktayız.

Yangın bapları, yangının lehçe olarak arama altına düzenınmasına yardımcı evet ve yangının sair taksimmlere yayılmasını engelleyerek emanet kaybını ve maddi hasarı minimize değer.

Yangın sırasında ilk akla gelen güvenliktir. Güvenlik hususunda yangının mebdelangıcından son aşamasına kadar aksiyonlevselliğini kullanacak olan ekipmanların başlangıcında yangın kapıları gelmektedir.

Kapının kendi kendisini kapatmasını sağlamlayabilen yaylı menteşenin cihetı nöbet opsiyonel olarak kırmızıınan hidrolik şube ile elan pıtrak kullanma sağlamlanabilir.

Yaşamsal ögönen taşıyan bu mevzuda kapı arayan azraillar ehven kapı sattığını argüman fail kişilerle zıtlaşabilmektedir. Adi yangın çıkış kapısı olası bir yangın yerinde alevleri engellemede iktidarsız olacağı gibi ortamda oluşacak zehirli kavaraın yayılmasına da müşkül olamayacaktır.

Yama Mekanizması: Yangın bapları, yangın sırasında sabah akşam kapalı tutulmalıdır. Bir kapı yaklaşan yahut yaylı menteşe bunu sağlamlar.

Aksi takdirde mesleklevini namına getirememekle müşterek yangına karşı savunmasız bir ortam oluşturur. Peki yangın bapsı seçer nelere özen edilmeli?;

Göreceksiniz ki bu aşama faik kaliteli yangın kapılarını en yaraşır fiyatla sunan bizim firmamızdır.

Yangın kapısı fiyatları konusunda önemli bir gözcü da, birinci sınıf bir yangın kapısının daha güçlü bir fiyatla satın kızılınmasının uzun vadede henüz konuşu olabileceğidir. Çünkü birinci sınıf bir yangın bapsı, yangın esnasında daha uzun süre dayanır ve henüz azca tamir gerektirir.

Z tipi yangın merdivenlerinin olduğu binalarda yapı boyunun 21,5 metreyi geçmesi halinde yangın merdiveni yapısının etrafının düşmemesi ciğerin ve yangın merdiveninin Yangın Kapısı dayanıklı olup travmaya saik vermemesi midein kapatılmalıdır.

Bina sahipleri, yöneticileri veya yangın güvenliğinden mesul eşhas aşağıdaki Yangın Bapsı Arama Kılavuzunu çok giranbaha bulabilir.

Ürünlerimiz TSE yangın kapısı sertifikasına sahiptir. Bu sertifikanın taçıdizi firmalar yangın bapsı deney raporlarına da iye olmalıdır.

Mono blok beden kuruluşsı sektör sistemi yahut panik pas sisteminin kilidin sineinden güzeşte 4 adet cıvata ile bir birine rabıtalanması ile katkısızlanmaktadır.

Esrar geçişini engelleyecek şekilde üretilirler. Kötü sızmasını engellemek amacı ile kapı ve kasanın birleşim noktalarında bu kapı fitilleri kullanılır.

Report this wiki page